Твоите пръсти и нейното удоволствие


Харесва ли ти да изследваш с пръстите си женското тяло (и особено някои части от него)? А знаеш ли как да я задоволиш с помощта на ръцете си? Чети нататък и нашето on-line списание за мъже ще ти каже всичко, което би искал да знаеш за това какво иска женската вагина от мъжките пръсти.

Първото нещо е чистотата!

Може би най-важният съвет в случая е: ръцете трябва да са чисти, а ноктите – изрязани. Ако това не е така, тя едва ли изобщо ще стигне с теб чак до леглото! Нечистоплътността е не само неприятна, тя може да доведе и до инфекции. Така че помни: чисти ръце и подрязани нокти – това е твоят първи билет към нейното най-интимно място.

Пръстите ти и нейният клитор

Двама в леглото Дразни я с пръсти. Използвай средния си пръст, за да потъркаш нежно клитора й. Когато тя започне леко да се навлажнява отдолу, може да започнеш да притискаш по-силно с пръста си. Обикновено жените предпочитат кръговите движения.

Докато действаш по този начин, следи реакциите й и движенията на тялото й, за да разбереш дали това, което правиш, й харесва. И внимание: ако на нея й е хубаво, когато търкаш клитора й с един пръст, само си представи колко ще й хареса, ако използваш два!

Когато превключиш на втора (т.е. на два пръста), можеш да станеш по-агресивен в движенията си, защото тя вече иска още… и още… В зависимост от реакциите можеш да избираш – да станеш още по-настъпателен или да продължиш нежно.

Изненада!
Дартс Защо пръстите понякога са по-добри от пениса? Ами защото могат по-лесно да маневрират, да сменят мястото и вида на движението. Освен това с пръсти винаги можеш да намериш G-точката, докато при пениса… е, ами това е като да играеш дартс – я уцелиш, я не.

Когато пъхнеш пръстите си в нея, не се притеснявай да я изследваш отвътре. И отново, за кой ли път – следи как тя реагира и по това реши докосването на коя част й харесва много и на коя – не толкова.

Тъй като тя неизбежно вече е влажна, забързай движенията. Движи пръста си напред-назад в нея с постоянна скорост, като сменяш стимулирането на клитора с това на вагината. А ако искаш направо да я подлудиш...
А ако искаш направо да я подлудиш, смучи клитора й с уста, докато движиш пръста си във вагината й. Тя ще ти бъде мноооого благодарна!

Говори й, шепни й, питай я дали й харесва, дали иска да пъхнеш пръста си по-надълбоко или да я ближеш, или да търкаш клитора й… Задавай въпроси, на които се отговаря с “да” и “не”, ако искаш да ти дава пространни отговори, има вероятност тя да загуби всякакво еротично настроение. Позволи й да се концентрира изцяло върху удоволствието, а не да те учи къде и какво точно трябва да правиш с пръстите си.

Пръсти плюс език (но не твоя) Устните й

Ако приятелката ти е готова да опита от всичко, защо не пробваш да използваш нейната уста, за да навлажниш пръстите си предварително, преди да ги пратиш към вагината й? Постави пръст(и) в устата й и й кажи да го посмуче, преди да се отправиш надолу.

Друго подобно нещо – защо не я накараш да смуче пръстите ти, след като те са били във вагината й и са мокри от нейните собствени сокове? След като я накараш да свърши, прокарай влажните си пръсти по устните й и в устата й. Нека сега тя да ти покаже с пръста ти какво ще направи на пениса ти след мъничко, след като си почине.

Разбира се, важно е да знаеш дали това ще й хареса. Но доста жени харесват собствения си вкус, така че ако тя е от тях, това наистина ще я побърка. А би могъл и да я целунеш мнооого дълбоко (и мокро!), след като устата ти е била долу, смучейки, и е още много влажна. Дали й харесва?

Дай й пръста си

Кой е ключът към невероятния секс? Изобретателността! И способността да следиш реакциите на партньора. Когато действаш с пръстите си, колкото и добре да се справяш според теб, не забравяй да следиш нея. Ако диша учестено и казва неща от сорта “Да!”, “По-дълбоко!”, “По-бързо!”, “Още!”, то е ясно, че й харесва. Но ако направи погнусена физиономия (хора има всякакви) или пък се опита по някакъв начин да те спре – например като инстинктивно се отдръпва от ръката ти, – тогава тя явно не се трогва от усилията ти. Така че пробвай някоя друга тактика.

Така че всичко, от което се нуждаеш, за да я задоволиш, е да четеш нейните реакции и да им се доверяваш.

И така, следващия път напред с чисти и опитни пръсти към нейното удоволствие, след което тя ще е готова да направи всичко за твоето!