Спорт и секс


Сексът се нуждае от добра форма.

* Тренировките повишават желанието за секс при 60% от жените.
* Продължителното спортуване прави мъжете любовници-маратонци.
* 90 минути след тренировката желанието за секс се повишава неимоверно.
* Поставете ръцете си на някой от уредите във фитнес центъра и в еротичен смисъл вие се подготвяте и "екипирате" както никога сега.
* Учени от САЩ смятат, че диванът може се използва и за други неща, освен да се седи на него пред телевизора: редовните тренировки и добрият секс са във взаимна връзка.
* Експерти от университета в Чикаго са изследвали връзката между фитнеса и секса при 500 жени на възраст от 18 до 45 години.
Жените, включили се в теста, са започнали с тренировъчна програма като аеробика, тичане или каране на велосипед.
Резултат: 60 % от жените са подобрили сексуалното си желание.
* Позитивно влияе и джогингьт върху кръвоносната система. Редовните тренировки усилват дейността на сърцето и доброто снабдяване на всички органи с кръв.



Сексът се нуждае от добра форма.
Преди всичко това са спортовете, които повишават удоволствието: колоездене, ходене, изкачване на стълби, каране на лодка, аеробика, танци. Но най-много три пъти седмично по един час.

Телесната активност повишава и хормоналната дейност и така събужда желанието за секс.
При спортуване по еднакъв начин при мъжете и жените се стимулира производството на тестостерон, а с това расте и желанието. Само който прекалява със спорта, може да преживее и обратното. Пренатоварените организми са изтощени вече за секс, защото тогава ендорфинът се изхвърля от тялото.

Друг, непознат страничен ефект на тренировките - изостря се обонянието.
В потта се съдържат феромони — миризливи вещества, които действат възбуждащо.

Еротични до дълбока старост.
Хората, които не желаят "сексуално пенсиониране", трябва да тренират редовно.
Три пъти седмично спорт за издръжливост — колоездене, каране на лодка, разходки в планината, и няма проблеми с еротичните желания.

Освобождаване от стреса чрез секс.
Стресът, нездравословното хранене и начинът на живот умъртвяват либидото. Затова ви препоръчваме — продължителен спорт, никакви бързи закуски на крак и здравословно хранене.

Пълноценният сексуален живот е много важен за тялото и душата.
Самият секс е една изключителна тренировка, защото се изгарят калориите, сърцето се тренира и всичко това спомага за вътрешното равновесие.