Как да върнеш сексуалната тръпка


Често се случва, след като ти и момичето ти сте ходили известно време (колко точно няма голямо значение), изведнъж да осъзнаеш, че сексуалните ви изпълнения вече не са като в началото. Част от тръпката е преминала в рутина и въпреки че още се харесвате и желаете, незабравимите първи няколко нощи са отминали в историята.

В това няма нищо кой знае колко плашещо. Случва се на всички. Наистина. Ако някоя двойка твърди, че на петата година от връзката им сексът е все така невероятен, както в самото начало, без те да правят нещо по въпроса, значи те взимат за балък. Факт е, че за да бъде сексуалният живот на една двойка постоянно интересен, са необходими усилия и от двете страни. Затова не позволявай сексуалната част на връзката ти да потъне в някакъв шаблон, който скоро ще унищожи не само креватното удоволствие, но и връзката изобщо. Как да стане това?

Вероятно си мислиш, че ще е прекрасно, ако приятелката ти споделя Накрай я да ти разкаже...с теб всичките си фантазии и тайни желания. Повечето жени обаче не го правят много често, особено ако връзката е в своето начало. А, повярвай, ако тя се отпусне достатъчно и сподели с теб какви неща й се иска да й направиш (или тя на теб) между чаршафите, няма да ви се иска да станете от тях не само цялата нощ, ами и през цялата следваща седмица. Как да я накараш да се осмели да ти каже своите фантазии?

Ами, за всичко трябва АТМОСФЕРА. Колкото и да ти се струва забавно да го направите на пода на стаята ти, който не е чистен от две седмици, забрави. На нея няма да й хареса и това е сигурно. А и все пак говорим за възраждане на сексуалното желание, а не за първите няколко срещи, когато може да се навие да го направите и под леглото в същата непочистена стая!
Първо. Погледни на спалнята с нови очи.

Това е мястото, където сте само двамата и където ще се развихрите. Затова тази стая трябва да изглежда подобаващо. Ако ще я каниш у вас, след като приготвиш себе си, приготви и спалнята.

Запали свещи и изгаси лампата – загадъчната атмосфера, създадена от пламъчетата, направо крещи “Секс!”. А ако свещите са ароматизирани, тя ще остане просто очарована – жените си умират за разни аромати! Музиката също е много важна, тя би могла да създаде необходимата романтична атмосфера. Избери нещо успокояващо, което знаеш, че ще й хареса. И да НЕ е хеви метъл!

Нещо секси...

Алкохолът, както знаеш, е нож с две остриета. От една страна отпуска, а от друга прави някои бели. Все пак, ако знаеш, че една-две чаши вино ще й се отразят добре, избери нещо подходящо, извади хубави чаши и се забавлявайте! Ако си падаш по това да майсториш коктейли, забъркай й някой, само гледай да не е някое твое изобретение, което досега си тествал само върху котката! Друга идея е да й подариш нещо секси, което да облече. Някоя дантелена или сатенена нощничка, комплект прашки плюс сутиен или изобщо нещо, което и на двамата ще ви хареса, ще е добро попадение. Фактът, че ти си го избрал, ще я накара да се чувства мноого секси – все пак е облечена в нещо, което на ТЕБ ти харесва. А когато тя се чувства секси, ще е готова да направи повече неща в леглото, отколкото си си мечтал!

Второ. Погледни на целувките с нови очи.

Целуни яДългите чувствени целувки възбуждат жените повече от почти всичко останало. Този вид любовна игра може да започне далеч преди вратата на спалнята и това му е най-хубавото. Добра тактика е да целуваш и лицето й – ушите, бузите, брадичката, носа. И всичко това – преди да стигнеш до устните. Така целувката ще е дългоочаквана и още по-желана. При самото целуване бъди внимателен. Не се хвърляй още в началото да всмукваш езика й, изживявайки се като прахосмукачка. Започни ЛЕКО. Притисни устни към нейните, после се отдръпни, после НЕЖНО засмучи долната й устна. Това ще й подейства по-възбуждащо, отколкото, ако започнеш да се встрастяваш прекалено още с първото докосване.
Трето. Погледни на любовната игра с нови очи.

Колкото и да се стараеш да създадеш романтична атмосфера, ако след това продължиш изпълнението с дълбоко познатите ви сценарии, все едно нищо не си направил. Трябва да се постараеш и за тази фаза.

Експериментирането е много важно. Без значение дали ще се спреш на секс играчка или на еротичен (или порно) филм, пробвай нещо ново. Е, не е зле да знаеш какво смята тя по въпроса. А като говорим за еротични филми, сигурно се сещаш, че горещите сцени на екрана най-вероятно ще възбудят приятелката ти и ще я накарат да поиска да направите и вие същото като героите. По време на прелюдията много важен момент е да усещаш доколко е възбудена в момента и дали е готова за следващата фаза. Един от най-добрите индикатори за възбудата й е нейното дишане. Ако диша учестено, значи е възбудена. И ако е възбудена, можеш да направиш това, за което говорихме в началото – попитай я за фантазиите й, за това какво би искала да направите двамата. Много е важно да не се стряскаш, каквото и да ти каже. Ако ти сподели нещо по-шантаво и ти покажеш учудване или неразбиране, бъди сигурен, че това ще е последното интимно нещо, което тя ти казва. Можеш да й опишеш и своите тайни желания. Това също ще я възбуди.

Ще ти се налжи да запазиш хладнокръвие...

Приближавайки се към самия акт, трябва да й показваш по всякакъв начин, че искаш да й е хубаво и си готов да направиш всичко, което можеш, за да я задоволиш. Оралната любов е прекрасен вариант. Ако започнеш да й правиш орална любов, остави ръцете й да ти помагат – ако усетиш, че движенията й те насочват нанякъде, подчини им се. Все пак си се заел да я задоволиш!

Четвърто. Забрави за всичко останало!

Ако се готвиш за дълга страстна нощ с твоето момиче, забрави за останалия свят. Изключи си телефона, разкарай телевизора, компютъра и всичко, което може да попречи на усамотението ви. Тази нощ ти си само неин!

И накрая, не е зле преди да започнеш да слушаш съветите ни, да помислиш дали проблемът със сексуалния навик не е само признак на по-голям проблем. Ако няма нищо по-сериозно и връзката си е чудесна, започни с изпълнението на мисия “Страхотен секс”. Разбери, че страстта от първия път си е все още на мястото, само е малко затрупана от рутината и има нужда да се постараете, за да я върнете.

Освен това, ако си решил да внесеш малко подправки към сексуалния си живот, трябва да си сигурен, че го правиш, защото наистина го искаш. И че го правиш с желание, естествено и без да се замисляш, просто защото искаш ти и тя да сте отново толкова страхотни в леглото, колкото в първата ви нощ!